Larry “J.R. Ewing” Hagman (81) overleden

Acteur Larry Hagman is afgelopen vrijdag op 81-jarige leeftijd overleden. Hij overleed in de plaats Dallas, waar de gelijknamige serie werd gemaakt die hem de bekendheid gaf als J.R. Ewing. Hagman woonde in Californië, maar was naar Texas teruggekomen voor opnames van een nieuwe reeks van de tv-serie Dallas.

Vrienden en familie waren naar Dallas gekomen om samen met Larry Thanksgiving te vieren. Zij waren in zijn bijzijn toen hij stierf aan de gevolgen van kanker.

Larry werd in de jaren 80 wereldberoemd door zijn rol in de tv-serie Dallas, waarin hij de gemene J.R. Ewing speelde. Larry Hagman was de enige acteur uit de serie die in alle 357 afleveringen van Dallas speelde. Hagman zou de opnames van zes van de vijftien nieuwe afleveringen van Dallas hebben afgerond. Onlangs was Hagman ook te zien in Desperate Housewives, als echtgenoot van de moeder van Lynette Scavo.

Drie jaar geleden wist Wendy van Dijk in haar typetje Ushi Larry Hagman in de maling te nemen… zie de video hieronder.

Lees ook:Dallas vanaf dinsdag 4 september weer op Nederlandse televisie
Lees ook:Tiffani-Amber Thiessen is zwanger
Lees ook:Dood Marc van Uchelen blijkt zelfmoord
Lees ook:Einde in zicht voor Dennis Hopper
Lees ook:Spangas zet Rotterdam op z’n kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>