Acteur Jeroen Willems (50) overleden door hartstilstand

Acteur Jeroen Willems in vanmiddag overleden door een hartstilstand. De acteur  is tijdens repetities voor het programma 125 Jaar Carré onwel geworden, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Hij bleek echter niet meer te redden. Hij werd slechts 50 jaar oud.

Jeroen Willems was onder meer te zien in De Passievrucht, als Jacques Brel in Brel, Ocean’s Twelve, Simon en de serie Stellenbosch. Eind 2009 had hij de op drie na grootste rol in Komt een vrouw bij de dokter.

Lees ook: BN’ers reageren geschokt op dood Jeroen Willems

Lees ook:BN’ers reageren geschokt op dood Jeroen Willems
Lees ook:Acteur Robin Williams (63) overleden
Lees ook:Larry “J.R. Ewing” Hagman (81) overleden
Lees ook:Lou Reed overleden op 71-jarige leeftijd
Lees ook:Gordon, Gerard, Paul of Xander wordt de nieuwe Topper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>