Catherine (Kate) Middleton is zwanger!

De geruchten gingen al eerder en nu dus officieel bevestigd.De duchess of Cambridge, Kate Middleton, is zwanger. De vrouw van Prins William is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ochtendmisselijkheid. Dit heeft St. James Palace laten weten.

Het koninklijk huis heeft laten weten dat de zwangerschap zich nog een in heel vroeg stadium bevind. Wanneer de baby verwacht wordt, is niet bekend gemaakt. Kate zal enkele dagen in het ziekenhuis verblijven en daarna een periode van rust nemen.

Lees ook:Prins William en Kate verlaten ziekenhuis met baby (zie foto!)
Lees ook:Kate Middleton is bevallen, de ‘royal baby’ is geboren!
Lees ook:Kate Moss is zwanger
Lees ook:Baby Kate en William heet George Alexander Louis!
Lees ook:Sylvie van der Vaart heeft borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>