‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een vermeende relatie tussen Rafael van der Vaart (31) en Sabia Boulahrouz (35). Boze tongen beweerden zelfs dat Sabia de reden was voor de breuk tussen Rafael en Sylvie. Nu lijkt er toch echt wat gaande tussen de voetballer en de hartsvriendin van Sylvie…

Sabia is de ex van voetballer Khalid Boulahrouz en volgens de Duitse krant Bild de nieuwe liefde van Rafael van der Vaart. De twee zouden in de afgelopen weken meer dan vriendschappelijke gevoelens voor elkaar hebben gekregen. Sabia zou dit zelfs bevestigigd hebben aan de krant. Sabia zegt pas na de breuk tussen Rafael en Sylvie verliefd te zijn geworden op Rafael en haar vriendin Sylvie Meis zou hier niet boos om zijn. “Wij zijn pas lang na hun breuk bij elkaar gekomen. Ze weet hiervan. En Sylvie leeft nu haar eigen leven.” zegt ze tegen de krant. Rafael en Sylvie gingen op nieuwjaarsdag uit elkaar.

Foto: Bild

Lees ook:Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!
Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>