Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij

Het laatste woord is nog niet gevallen over Sabia, Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. De geruchtenstroom komt flink op gang. Ondertussen lijkt het naar buiten brengen van diverse nieuwtjes een geregisseerd geheel. We zetten even alles op een rijtje.

Op nieuwjaarsdag werd bekend dat Rafael van der Vaart en Sylvie zouden gaan scheiden. De avond er voor zou er nog een ‘gezellig’ feestje zijn geweest (zie foto) in het appartement van de twee waar ook Sabia Bouhlarouz, waarvan toen nog niet bekend was dat ze al meer dan een jaar gescheiden was, aanwezig was. Er werd in de media gesproken over een voorval op oudejaarsavond, waarbij Rafael zelfs een klap zou hebben uitgedeeld. Dit werd later door hem in een interview met Johan Derksen ontkend. So far, so good…

Deze week werd echter bekend dat Sabia een relatie zou hebben met Rafael van der Vaart. Volgens de twee nog heel pril, maar er wordt nu ook gesuggereerd in de media dat deze relatie al sinds oktober 2012 gaande was. Sylvie zou het nieuws pas sinds twee weken weten, maar vrede hebben met deze relatie en zij en Sabia zouden nog steeds goede vriendinnen zijn. Ook Sylvie zou al een nieuwe vriend hebben, iemand uit Parijs. En daar duikt vandaag de naam  Zlatan Ibrahimović op, waarover ooit nog het gerucht ging dat hij homo zou zijn. Hij zou tien jaar geleden al eens met Sylvie hebben gerommeld, tijdens de relatie van Rafael en Sylvie, waardoor Sylvie in 2004  ‘Sylvie, de hoer van Amsterdam’ in het stadion gescandeerd kreeg. Het is allemaal toch wat… Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.

Update: geen piloot, geen Zlatan, maar een Frans miljonair zou de nieuwe liefde zijn van Sylvie!

Foto: Twitter

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>