‘Sabia was gogo-danseres’

Zijn we al moe van de Van der Vaart/Meis/Bouhlarouz soap uit Hamburg? Het wordt allemaal steeds smeuiger… Sylvie Meis lijkt haar geluk hebben te gevonden bij haar fransman en Sabia en Rafael zien er ook stralend uit samen en schromen niet om samen in het openbaar gezien te worden.

Over de voormalige vrouw van Khalid Bouhalarouz, Sabia dus, was nog niet zo heel veel bekend, maar nu komt er een en ander naar buiten. Volgens WNL zou Sabia al jaren in Duitsland wonen en is ze Gogo danseres geweest in een nachtclub en zou zeventien jaar geleden een dochter hebben gekregen met de eigenaar van deze nachtclub. Met deze dochter zou ze geen contact meer hebben.

RTL Boulevard meldde eerder dat Sabia Engizek, zoals ze eigenlijk heet, in Hamburg bekend staat als golddigger. Mocht dit zo zijn, denken wij dat ze met Rafael van der Vaart geen slechte vangst heeft getroffen. Sabia en Khalid zouden al uit elkaar zijn sinds de laatste zwangerschap van Sabia, eind 2010. De twee hebben samen twee kinderen, een zoontje en dochtertje, en verloren in 2008 een kindje vlak na de geboorte.

Foto: Bild.de

Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>