‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’

Ze laten er geen gras over groeien… Sabia en Rafael van der Vaart verwachten een kindje. Sabia heeft dit in het Duitse showbizprogramma ‘Exclusief’ bevestigd. Rafael is nog geen 8 maanden gescheiden van Sylvie Meis. Officieel zou de scheiding er nog niet eens door zijn.

Al meerdere malen suggereerde de Duitse media dat Sabia zwanger zou zijn. Dit werd tot op heden ontkend. Rafael heeft samen met Sylvie al een zoontje, Damian. Ook Sabia heeft al een zoon en een dochter uit haar relatie met Bouhlarouz en zou zelfs nog een dochter van 17 hebben bij een nachtclubeigenaar. Sylvie vermaakt zich ondertussen prima in St Tropez.

UPDATE 22:00: De verwarring is compleet. Hoewel Sabia zou hebben gezegd zwanger te zijn, ontkent Rafael dit in alle toonaarden in Bild. “We verwachten geen kind. Sabia is momenteel niet zwanger. De geruchten maken mij ontzettend moe.”

Beeld: Twitter

Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!
Lees ook:Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’

  1. Toontje

    Volgens Sabia mag de hele wererd het weten ”Ik ben met anticonceptie gestopt, Rafael en ik werken eraan.”
    Het is gebruikelijk om altijd alles eerst te ontkennen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>