Tommie Christiaan is vader geworden van dochter Lily

Musicalkoppel Tommie Christiaan (27) en Michelle Splietelhof (31) zijn vannacht de ouders geworden van een dochtertje. “Vannacht om 1.54 uur is onze prachtige dochter Lily Sophie geboren. @MSplietelhof en de kleine maken het goed. Wij zijn in dromenland ” laat de gelukkige Tommie via Twitter weten. Zelfs de trotse moeder plaatste nog een tweet: “onze dochter Lily Sophie Stephanie is er! Wat een wondertje ♥ mamma gaat nu even slapen…”

Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof werden verliefd toen beiden op de planken stonden in de musical Zorro. Het stel is sinds juni 2011 samen. Michelle vierde twee dagen terug nog haar 31e verjaardag.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Ben Saunders heeft geen relatie met Eefje
Lees ook:Dochter voor Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra
Lees ook:Dochter Nicolette van Dam geboren: Lola-Lily
Lees ook:‘Bob Geldof is een slechte vader’
Lees ook:Meisje voor Anouk en Edwin Smulders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>