Anouk zwanger!


Anouk liet vandaag weten dat ze weer zwanger is. Wie de vader is, wil ze niet kwijt, volgens haar manager. Anouk postte een foto op Instagram met een duidelijke buik en de tekst: ‘A perfect addition to the family. Beyond excited Nr5💙itsaboy’. De rockbitch is al mama van vier kinderen. Ze heeft drie zoons, waarvan twee van Remon Stotijn (Benjahmin Kingsley van 12 en Elijah Jeramiah van 11)  en een dochter Phoenix Ray van 9.  Met rapper Unortodox kreeg ze Jesiah Dox die nu vier is.

Overigens zijn er nog fans die denken dat het om een 1 april grap gaat. Ze zou het wel erg lang verborgen hebben gehouden, de foto zou van een vorige zwangerschap zijn en ook het niet bekend maken van de vader roept volgens de fans vragen op. Volgens haar manager is het echter geen grap en is Anouk echt in blijde verwachting…

Lees ook:Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)
Lees ook:Krijgt Anouk een baby van Afrojack?
Lees ook:Anouk is zwanger!
Lees ook:Anouk: Dox ging vreemd met (minstens) 8 vrouwen!
Lees ook:Anouk en Dox uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>