Young Ones acteur Rik Mayall (56) overleden

Het lijkt een sick joke, maar blijkt helaas echt waar. Acteur en comedian Rik Mayall zou zijn overleden op 56 jarige leeftijd. Waaraan de Young Ones en Bottom acteur is overleden, is niet bekend gemaakt.

Mayall verscheen eerder deze week nog in een filmpje tijdens de opnamen van de Nederlandse film De Ontsnapping, naar een boek van Heleen van Royen. Dit is de laatste film waarin Mayall acteerde. De opnames voor deze film zijn net afgerond. Mayall werd vooral bekend door The Young Ones, die ook nog een hit scoorden met Cliff Richard. Rik Mayall laat een vrouw en drie kinderen achter.

Lees ook:Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten
Lees ook:Ton en Heleen van Royen in scheiding
Lees ook:Ton en Heleen van Royen zeggen nogmaals ‘ja’!
Lees ook:Ton van Royen ontkent affaire Portugese vrouw
Lees ook:Heleen van Royen zet pikante foto op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>