Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)

Anouk is voor de vijfde keer mama geworden. Zondag plaatste Anouk na de wedstrijd Nederland – Mexico een foto (zie hierboven) van haar kleine spruit, die de naam Sion Jethro heeft gekregen. Wanneer de kleine exact geboren is en wie de vader is, is nog niet bekend. De geruchten gingen dat Afrojack wellicht de vader zou zijn…

Anouk was al moeder van zoon Benjahmin, zoon Elijah en dochter Phoenix, die zij kreeg met Remon Stotijn (Postmen).  Zoon Jesiah heeft rapper Unorthadox als vader.

Op 23 juni liep Anouk nog met een dikke buik rond, dus de baby zal ergens tussen deze datum en gisteren geboren moeten zijn. Als we de foto zo bekijken, lijkt de kleine Sion al een paar dagen oud. Anouk heeft het nieuws dus aardig stil kunnen houden.

Lees ook:Anouk en Dox uit elkaar
Lees ook:Anouk is zwanger!
Lees ook:Anouk zwanger!
Lees ook:Zangeres Anouk aan het bevallen
Lees ook:Anouk: Dox ging vreemd met (minstens) 8 vrouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>