Menno Buch (62) overleden aan kanker

Programmamaker en presentator Menno Buch is op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. In 2010 werd bij Menno tongkanker geconstateerd, waarvan hij genezen leek te zijn. In 2012 werd echter kanker geconstateerd in zijn hals. Hiervoor werd hij meerdere malen geopereerd.
Buch was onder meer bekend van de programma’s Sex voor de Buch en Buch in de Bajes. Hij was de broer van schrijver, presentator en programmamaker Boudewijn Buch. Deze stierf in 2002 aan een hartstilstand.

[videostrip guid="011992227"]

Lees ook:Harry Mulisch (83) overleden
Lees ook:Koningin Fabiola (86) van België overleden
Lees ook:‘Kluun ging al vreemd voor zijn vrouw kanker had’
Lees ook:Kluun gaat scheiden!
Lees ook:Vrouw Beau van Ervens Dorens ernstig ziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>