Gaan Sean Penn en Charlize nu trouwen?

We vonden het al een apart setje, maar nu leek dit stel ook al trouwplannen te hebben!

Volgens een bron dichtbij het stel zou Charlize dolgelukkig zijn. In Vogue sprak ze vorige maand over haar zeven maanden oude relatie: “Mensen die van mij houden zien wat voor effect hij op mij heeft”.  Alle tekenen wijzen erop. Zo zouden ze samen nog best een kindje willen adopteren én is Charlize gezien met een vette diamant aan haar linkerhand.  Bij navraag blijkt het trouwens geen verlovingsring te zijn. US weekly meldt dat Charlize de ring zelf gekocht heeft voor 4900 dollar (slik..) Als ze trouwens toch gaan trouwen, dan is dat het eerste huwelijk voor Theron. Voor Sean inmiddels het derde huwelijk!

Lees ook:Charlize Theron zoent vrouw voor geld! (zie video)
Lees ook:Oops, she did it again? Britney verloofd?
Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’
Lees ook:‘Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden’
Lees ook:Scheiding zou Tiger Woods 300 miljoen dollar kosten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>