Lauren Bacall (89) overleden

Actrice en filmster Lauren Bacall is op 89-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Zijn overleed in haar appartement in New York. Bacall schitterde ondermeer naast haar latere echtgenoot Humprey Bogart in haar debuut “To have and to have not”.

In 1945 trouwde de glamourous Bacall met Bogart, ze kregen twee kinderen  en bleven bij elkaar tot zijn dood in 1957. Samen waren zij te zien in films als ‘The big sleep’ , ‘Dark passage’ en ‘Key Largo’. Twee jaar geleden was Lauren Bacall  voor het laatst te zien op het witte doek in het drama ‘The Forger’.

Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:Barry Atsma is vrijgezel
Lees ook:Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken
Lees ook:Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan getrouwd (zie video!)
Lees ook:Boney M-boegbeeld Bobby Farrell (61) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>