Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden!

De relatieproblemen tussen showbizzpresentator en producent Albert Verlinde en burgemeester Onno Hoes blijken toch groter dan werd gedacht. Het stel gaat na 22 jaar uit elkaar. De relatie van Albert en Onno lag onder vuur na vermeend vreemdgaan van Hoes een klein jaartje terug. Verlinde zou dit vergeven hebben en de relatie nog kans geven. Nu blijken de twee uit elkaar gegroeid.

De twee zeggen als vrienden uit elkaar te gaan en laten aan RTL Boulevard, het programma dat Albert presenteert, weten: “Ondanks dat we nog steeds de beste vrienden zijn, hebben we na lang en veel praten er toch voor gekozen apart van elkaar door te gaan. Hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is. We hebben allebei het gevoel dat we gelukkiger worden als we elkaar loslaten. We gaan niet met ruzie uit elkaar en zullen dus nog vaak samen te zien zijn, maar dan als goede vrienden. We gaan nu ieder onze eigen weg.”

Burgemeester Hoes (53) van Maastricht werd eind december zoenend met de 25-jarige Danny op de gevoelige plaat vastgelegd. Hij zou volgens deze Danny al meerdere malen tussen de lakens beland zijn met deze toyboy.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’
Lees ook:Albert reageert op roddel vreemdgaan Onno in Boulevard
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN!
Lees ook:Antonie Kamerling herdacht tijdens première Legally Blonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>