Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd

Chris Bauer, de vader van zanger Frans Bauer, is in de avond van 6 januari jl., in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal op 70-jarige leefijd overleden aan een hartstilstand. Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Vader Bauer kampte al lange tijd met longkanker.

Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts. In een statement laat de familie weten: “De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.”

Chris Bauer werd in 2003 zelf een bekende Nederlander door zijn bijdrage in de succesvolle tv serie “De Bauers”. Het Nederlandse en Vlaamse publiek maakte kennis met Chris Bauer als liefdevolle familieman, die altijd nauw betrokken was bij zijn gezin.

Lees ook:Yvon Jaspers en Frans Bauer de ‘Aardigste Bekende Nederlanders’
Lees ook:Oom Frans Bauer pleegt zelfmoord
Lees ook:Moeder Rene Froger overleden
Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!
Lees ook:Dochter Gary Barlow dood geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>