Frans Molenaar overleden na val

Couturier Frans Molenaar (74) is vrijdagmiddag overleden. Frans viel kort voor kerst van de trap in zijn huis. Hij brak bij deze val onder meer zijn voet, enkele ribben en zou hij inwendige bloedingen hebben opgelopen.

Hij was er vrij ernstig aan toe en werd verpleegd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Daar overleed hij vrijdag op 74-jarige leeftijd. Frans Molenaar kon onder zjn klanten onder meer Mies Bouwman, Neelie Kroes en Joke Bruijs rekenen. Irene van de Laar was zijn muze. Zij liep menig van zijn modeshows.

Lees ook:Oud-politicus Hans van Mierlo (78) overleden
Lees ook:Modetycoon Edgar Vos (78) overleden
Lees ook:Jochem Meijer kan niet slapen na Andre van Duin award
Lees ook:Model Ambrose Olsen (24) overleden
Lees ook:Ans Markus “Most Invited” BN’er

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>