Bouw drijvend hoteljacht gaat niet door


De bouw van het grootste en duurste hotelschip gaat niet door. Aquiva, ‘s werelds grootste drijvende hotel, zou voor 2012 in Londen geopend worden, op tijd voor de Olympische Spelen. Het 170 meter lange superjacht zou permanent bij Canary Wharf in Londen komen te liggen.

Rainsford Mann Design (RMD) was in 2003 aangetrokken door Aquiva om de boot te ontwerpen. Het zou 158 kamers en suites bevatten, alsmede een balzaal, spa, fitnesscentrum, zwembad, vijf vergaderruimtes, bars en diverse restaurants. Elke suite in het drijvende hotel zou voorzien worden van een jacuzzi.

De bouw van het jacht gaat niet door vanwege de recessie. Wellicht gaat de bouw toch nog van start als de economische situatie beter wordt…

Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza
Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:Hier vierde Prins Charles zijn verjaardag
Lees ook:Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!
Lees ook:Dining with the Stars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>