‘Jongen in ballon’ Falcon: “It was for the show”

Het heeft ook ons gisteravond enkele uurtjes bezig gehouden, die ‘zesjarige jongen in de ballon’ in de staat Colorado. Normaliter zouden we hierover niet schrijven op Glamourblog.nl, maar wat blijkt: de familie deed twee maal mee met een realitysoap genaamd Wife Swap (in Nederland ook uitgezonden onder de naam Jouw vrouw, Mijn vrouw)! De jongen, Falcon Heene, bleek niet in de ballon te zitten, maar in een doos op de zolder. Maar zat de jongen daar wel uit eigen wil? Bekijk onderstaand filmpje, waarin de jongen zegt “It was for the show”, waarna de vader er nog een draai aan probeert te geven. Kortom, het lijkt er op dat de ouders dit hele voorval in scene hebben gezet om maar weer in de publiciteit te komen!

Lees ook:‘Ballon-ongeluk’ was opzet!
Lees ook:Video: ‘BNN nept kijker met nep-junk’
Lees ook:Gary Barlow krijgt boyband versie van Idols
Lees ook:Gordon de weg kwijt op Gay Pride
Lees ook:Video: Interview met Paris Jackson’s mogelijke biologische vader

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Jongen in ballon’ Falcon: “It was for the show”

 1. Suzan

  Ai. Dat is wel heel kwalijk.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan…

     /   Reply  / 
 2. Jordy

  Is het niet gewoon een publiciteitsstunt voor de nieuwe film “Up” van Pixar? :P

    /   Reply  / 
 3. Pingback: ‘Ballon-ongeluk’ was opzet! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>