Het grootste cruiseschip ter wereld onlangs gedoopt

Maandag 30 november is aan de spiksplinternieuwe passagiers terminal in Fort Lauderdale het grootste cruiseschip ter wereld gedoopt: Oasis of the Seas. Ze krijgt zeven peetmoeders (Godmothers) waaronder zangeres Gloria Estefan en de actrices Jane Seymore en Keshia Knight Pulliam (bij ons bekend als Ruby Huxtable uit de TV-serie “The Cosby Show).
De doop is gecombineerd met een speciale avond voor De Stichting Doe een wens. Alle gasten betaalden US $ 500 voor deelname aan deze avond. De totale opbrengst ging naar de Stichting om wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

Met de doop zet Royal Caribbean International de kroon op haar ontwikkelingswerk. Oasis of the Seas telt zestien passagiersdekken de 2.700 luxe hutten bieden ruimte voor 5.400 passagiers. Afgelopen week hebben vertegenwoordigers van internationale media, reisagenten en touroperators een voorproefje genomen. Op 5 december is de Oasis of the Seas begonnen aan haar eerste zeereis met betaalde passagiers aan boord. Tijdens de zevendaagse reis bezochten de gasten o.a. de Bahama’s, St. Thomas en St.Maarten. De investering voor de ontwikkeling en bouw van dit zeepaleis bedraagt US $ 1,4 miljard. Het schip heeft een eigen website www.oasisoftheseas.com met een blog van kapitein William Wright.

Lees ook:Grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam
Lees ook:Louis en Truus van Gaal eregasten kerstgala Huis ter Duin
Lees ook:Diamonds & Pearls CRAVEparty
Lees ook:Video: Drukte bij signeersessie The Voice of Holland kandidaten
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>