Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

Het lijkt een heel vrijgevig aanbod; Katie Price die reizigers, die vast zaten in Egypte door de aswolk, een vlucht naar huis aanbied, maar het ligt allemaal net even wat anders…

Katie huurde een privévliegtuig om terug naar Engeland te kunnen vliegen samen met haar crew, zodat ze een paar dagen eerder naar huis kan, dan te moeten wachten op het eerstvolgende lijnvliegtuig dat plek heeft. Touristen op het resort waar Katie verbleef, waren erg blij toen het glamourmodel hen aanbood om de vrije stoelen in haar privéjet op te vullen, maar waren minder gelukkig toen Katie er aan toevoegde dat ze er een flink bedrag voor op tafel moesten leggen…

We hebben het hier dus over Katie Price, die naar verluidt zo’n 40 miljoen pond op haar bankrekening heeft staan en een vliegtuig dat dus half leeg vliegt, terwijl honderden mensen op een vlucht zitten te wachten. Beetje triest, vind je niet…?

Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’
Lees ook:Excusief interview met Peter Andre over breuk met Jordan!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

  1. Anton

    Loser!

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Wat een naar mens!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>