Grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam

We schreven al eerder over de Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. Vorige week maakte Royal Caribbean International® bekend dat het schip in 2014 een kort seizoen in Europa zal zijn. Het schip gaat in Rotterdam in droogdok.

De verkoop voor het speciale (korte) Europa vaarseizoen in  2014 start op 11 april a.s. “Geen enkele vakantie-ervaring kan zich spiegelen aan een Oasis Class ervaring”, zegt Lisa Bauer, Executive Vice President Global Sales en Marketing Royal Caribbean International. Zo telt dit schip meer dan 40 innovatieve cruise ervaring. Gasten die lekker lang willen genieten van alle faciliteiten aan boord, kunnen dit doen tijdens de twee trans-Atlantische oversteken. Op 1 september 2014 vertrekt de Oasis of the Seas vanuit de Amerikaanse havenstad Fort Lauderdale om op 14 september 2014 aan te meren in Barcelona. Vanuit Barcelona verzorgt ze drie maal een 5-nachten cruise en één 7-nachten afvaart. Deze laatste zeereis heeft als bestemming Rotterdam. “Details over de reisroutes vanuit Barcelona en de reis naar Rotterdam zijn op dit moment helaas nog niet bekend”, aldus Hans Venhuizen, office manager AMCA/Royal Caribbean Nederland.

Na aankomst in Rotterdam zal het schip haar routine droogdok krijgen bij de Keppel Verolme werf. Op 14 oktober 2014 vertrekt Oasis of the Seas voor een 13 nachten retour trans-Atlantische oversteek van Rotterdam naar Fort Lauderdale.

Foto: AMCA/Royal Caribbean Nederland

Lees ook:Het grootste cruiseschip ter wereld onlangs gedoopt
Lees ook:Steve Jobs liet superjacht bouwen in Nederland
Lees ook:Win Cruise Line Tycoon voor Nintendo DS
Lees ook:Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen
Lees ook:Miljoenenscheiding voor Rijkaard?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>