Een BlingBling Subaru

Het lijkt de nieuwste trend op autogebied te worden: auto’s met een boel BlingBling. Hadden we deze week al een Aston Martin met diamanten en een Mini Cooper met Swarovski, nu is het de beurt voor een blingbling Subaru! Ja, je leest het goed… een SUBARU!

Deze blingbling versie van Subaru kreeg de naam Diamond Edition Subaru. De auto is ingelegd met 1173 edelstenen, totaal goed voor 19,35 karaats, waarvan 12,37 karaats aan diamanten. Het logo, de pook en de sleutelhanger zijn een lust voor het oog van blingbling liefhebbers. Naar verluid worden er tien exemplaren van deze bijzonder Subaru vervaardigd. De prijs van deze blingbling versie van Subaru is “slechts” $81,930. Tja, maar het blijft een Subaru natuurlijk…

Lees ook:De BH van 2 miljoen van Victoria Secret
Lees ook:Met deze sleutelhanger mag je gezien worden…
Lees ook:De Nokia Princess, telefoon van 15.000 euro!
Lees ook:Ook een blingbling Segway
Lees ook:De duurste kerstboom ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>