Domeinen veilt peperduur autopark


Nog op zoek naar een Rolls Royce Phantom of een Ferrari 575 Marenello? Misschien moet je De Domeinen dan maar even in de gaten houden, want zij verkopen het wagenpark van de hoofdverdachten in de fraudezaak van Easy Life.

In totaal staan maar liefst 25 voertuigen op de lijst die een gezamenlijke waarde vertegenwoordigen van, naar schatting, meer dan 10 miljoen euro. Op de voertuigen is beslag gelegd omdat ze volgens justitie onder het ‘criminele vermogen’ vallen van de verdachten John W., Frans O. en Henk van der V.

De lijst met dure auto’s is indrukwekkend en bestaat onder andere uit een Rolls Royce Phantom ter waarde van 367.000 euro, drie Ferrari’s, waaronder een 575 Maranello ter waarde van 175.000 euro en een F430 Spider ter waarde van 293.000 euro, twee BMW’s, een X5 en een Z8 ter waarde van 100.000 euro en een Porsche 911 GT3 RS à 177.500 euro. Niet de minste autootjes dus!

Uit de verslagen van de curator van Easy Life Investments, dat Amerikaanse levensverzekeringen aan de man bracht, blijkt dat John W. en Frans O. ieder voor dik 35.000 euro op de loonlijst stonden. Per maand wel te verstaan. Ook had Easy Life ‘adviseurs’ in dienst die vergoedingen ontvingen van 30.000 tot 40.000 euro, eveneens per maand. Tja, dan kun je je wel een leuk autootje veroorloven natuurlijk.

Lees ook:Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen
Lees ook:Rolls Royce verkoopt 20% meer auto’s
Lees ook:Rolls-Royce Phantom Coupé is de top volgens Top Gear
Lees ook:Rolls Royce Maup Caransa wordt geveild
Lees ook:Wibi Soerjadi gebruikt zijn Rolls Royce als sneeuwschuiver

1 Reacties // Reageer

One thought on “Domeinen veilt peperduur autopark

  1. André de Hooge

    Ik betaal wel met monopolygeld; is dat ook goed???? Hahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>