Leuk boodschappenwagentje!

Voor wie nog op zoek is naar een kleinigheidje voor onder de boom voor zijn vrouw (schat, lees je mee?) hebben we wel een leuke tip voor je. Op de Miljonair Fair in de Amsterdam RAI kun je bij Smart op de stand de Brabus Ultimate 112 vinden.

Deze volledig met de hand aangepaste Fortwo is in een oranje kleur gespoten en er komen slechts drie exemplaren naar ons land. Prijs van dit kleine schatje is 63.000 euro. Brabus vervaardigt slechts 112 stuks, wat het getal in de aanduiding verklaart. Het heeft dus niets met het alarmnummer te maken, die je wellicht moet bellen als je liefhebbende man een hartverzakking krijgt van de prijs. Maar waarom dan geen 110 of 100 stuks? Dit aantal verwijst naar het motorvermogen van de driecilinder turbomotor. Deze bedraagt maar liefst 112 pk.

De in 9,5 seconden van stilstand naar 100 km/h sprintende Cabrio wordt geleverd in de felle Gallardo-oranje tint, heeft de nodige spoilers en staat op 18 inch lichtmetalen wielen. In het interieur staan stoelen met zwart/oranje lederen bekleding en in de middenconsole zijn audiosysteem en TV opgenomen. Lief karretje toch?

Lees ook:Ferrari lanceert nieuw racemonster
Lees ook:Supersnelle cabrio van Bentley
Lees ook:Bentley van Gordon te koop!
Lees ook:Opel Cascada, luxe cabrio voor een betaalbare prijs
Lees ook:Citroën DS3 Cabrio: Pure Pleasure!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leuk boodschappenwagentje!

  1. André de Hooge

    Zeker van de Gamma???? Een echte doe-het-zelver ken niet zonder Gamma!!! Dat zeg ik; Gamma!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>