Rolls Royce verkoopt 20% meer auto’s

Recessie of niet, het mag duidelijk zijn dat de mensen die een flink banksaldo hebben daar nog niet onder lijden. Uit cijfers van Rolls Royce Motor Cars blijkt dat de verkoop van deze prijzige auto’s in 2008 met 20% gestegen is.

In het afgelopen jaar verkocht het luxe automerk 1212 auto’s. Het haar er voor waren dat er 1010. Er was vooral veel vraag naar de Rolls Royce Phantom. Vooral de introductie van de Phantom Coupé in de zomer van 2008 trok nieuwe kopers aan, die de verkopen naar een record lieten stijgen. De meeste Rolls werden verkocht in Noord-Amerika, dat goed is voor 38% van alle verkopen. Maar ook in Noord-Europa en het Midden Oosten zag men een groeiende markt. In Europa stegen de verkopen zelfs met 95%! Ook voor het komende jaar verwacht Roll Royce goede cijfers. Later dit jaar zullen zij met een nieuw type op de markt komen, genaamd RR4.

Lees ook:Rolls Royce Maup Caransa wordt geveild
Lees ook:Rolls-Royce Phantom Coupé is de top volgens Top Gear
Lees ook:Domeinen veilt peperduur autopark
Lees ook:Wibi Soerjadi gebruikt zijn Rolls Royce als sneeuwschuiver
Lees ook:Rolls Royce Wibi Soerjadi in brand gestoken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>