Top Gear: Porsche 911 GT2 vs Lamborghini Gallardo LP560-4


Veronica komt met een nieuw seizoen van het autoprogramma Top Gear. Het gouden trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May vertelt de kijker weer alles op autogebied, laat de meest indrukwekkende stunts zien en heeft de leukste gasten op bezoek. De eerste aflevering van seizoen 12 is te zien op vrijdag 27 februari om 21.25 uur bij Veronica.

In de eerste aflevering van het seizoen rijdt Jeremy Clarkson met de nieuwe Porsche 911 GT2 en de Lamborghini Gallardo LP560-4. Hij vertelt de kijker welke van de twee auto’s zijn voorkeur heeft. Door de kredietcrisis worden auto’s veel sneller minder waard en in deze aflevering worden enkele voorbeelden besproken. De presentatoren krijgen ook te maken met een bijzondere uitdaging. Ze krijgen alle drie 5000 pond om een vrachtwagen te kopen. Vervolgens moeten ze onder andere een trailer aanhaken om vervolgens een zwaar testcircuit te rijden.

Natuurlijk zijn er dit jaar weer veel bekende mensen te gast in de show. Zowel Will Young als Mark Wahlberg en Tom Jones komen langs bij Top Gear. De presentatoren reizen onder andere naar Japan en Los Angeles om te rijden met bijzondere auto’s zoals de Honda FCX Clarity en de eenpersoonsauto Toyota I-Real.

Top Gear, Vrijdag 27 februari, 21.25 uur

Lees ook:Miskend Talent Award voor Gordon en Giel Beelen
Lees ook:Nieuwe reeks America’s Next Top Model
Lees ook:Women Only, voor vrouwen met lef!
Lees ook:Yeah Top Gear komt terug!
Lees ook:Eddie Van Halen verkoopt twee klassieke auto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>