Peugeot Nederland toont limited edition RCZ Asphalt op Miljonair Fair

Peugeot Nederland zal op de tiende editie van de Miljonair Fair een zeer bijzondere limited edition tonen van de RCZ, de RCZ Asphalt. Van deze sportieve coupé, in matgrijs, zijn slechts 300 exemplaren geproduceerd, waarvan 25 voor Nederland.

“De Peugeot RCZ is al erg succesvol en wij zijn er trots op dat we deze bijzondere versie kunnen tonen,” zegt algemeen directeur Peugeot Nederland Albéric Chopelin. De Peugeot RCZ Asphalt, met een krachtbron van 200 pk, is het toonbeeld van een RCZ. Met zijn matgrijze metaallak en veel aluminium accenten, zowel buiten als binnen, benadrukt de Asphalt de dynamiek en de exclusiviteit van de Peugeot RCZ. “Deze limited edition is honderd procent emotie, voorbehouden aan mensen met ongebruikelijke eisen, die op zoek zijn naar onderscheid en modern rijplezier.”
Voor de prijs hoef je geen miljonair te zijn, de verkoopprijs bedraagt: 45.900 euro.

Het is de eerste keer dat Peugeot Nederland deelneemt aan de Miljonair Fair, die in december haar 10-jarig jubileum viert. Reden te meer voor Peugeot om groots uit te pakken en de RCZ te laten schitteren in het Jackie Hotel. Dat is tijdens de beurs gevestigd in de Delta hal van RAI Amsterdam. Het Jackie Hotel geldt als dé ontmoetingsplek voor trendy mensen tijdens de Fair. Ter plekke kunnen bezoekers zich laten informeren over deze bijzondere Asphalt editie van de RCZ en zich inschrijven voor een testrit.

De Miljonair Fair wordt gehouden van donderdag 8 tot en met maandag 12 december. De VIP Opening Night, op 8 december, is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Trillen met 65.000 kristallen
Lees ook:Bestorming Miljonair Fair verwacht
Lees ook:Video: Opening Miljonair Fair door Elle Macpherson
Lees ook:Yves Gijrath begint televisiezender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>