Porsche 911 is ‘Fashion Car of the Year 2012′

De nieuwe Porsche 911 is uitgeroepen tot Fashion Car of the Year 2012. Deze titel betekent dat de iconische sportwagen officieel ‘de meest hippe, trendy en spraakmakende auto’ van dit jaar is. De Fashion Car of the Year Award werd op 19 mei uitgereikt door Jort Kelder. Dit gebeurde op een zeer toepasselijke locatie: de trendy P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

De Fashion Car of the Year-verkiezing is een initiatief van het toonaangevende TopGear Magazine Nederland en van modehuis Oger. Met de verkiezing, die dit jaar voor het eerste werd georganiseerd, willen de twee initiatiefnemers benadrukken dat een auto ook een ‘fashion-item’ is. Roland van der Spek, hoofdredacteur TopGear: “In tegenstelling tot andere verkiezingen draait het dan ook niet zo zeer om zaken als prestaties, comfort en veiligheidsniveau, maar vooral om de ‘looks’. Bijna 50 jaar na de eerste 911 heeft Porsche met deze zevende generatie 911 wederom een icoon neergezet.”

Lees ook:Fashion Museum vestigt zich in het Fashion Hotel
Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Eerste beelden Porsche Panamera
Lees ook:Prototype Porsche 918 Spyder gaat de weg op
Lees ook:Shoppen in het World Fashion Centre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>