Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel

De peperdure Aston Martin van ex-advocaat Bram Moszkowics is vanmiddag geramd door een voortvluchtige crimineel. Bram ontsnapte aan de dood toen het voertuig van de crimineel met hoge snelheid tegen zijn auto knalde in de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam, Moszkowicz zat samen mer zijn dochter in de auto.

De veroorzaker van het ongeluk, die door de politie werd achtervolgd, is gearresteerd. Hij ging er na het ongeluk te voet vandoor met werd later klemgereden en aangehouden. Bram en zijn dochter kwamen met de schrik vrij, de Aston Martin raakte zwaar beschadigd.

[videostrip guid="011974119"]

Lees ook:Bennie Jolink maakt brokken met zijn Porsche Cayenne
Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:Politie neemt Porsche Panamera in beslag
Lees ook:Prins omgekomen bij auto-race

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>