Women Only, voor vrouwen met lef!

Dutch Racedriver academy women onlyVoor veel vrouwen is het een ‘meisjesdroom’: One of the guys zijn en als heuse racechick de auto instappen. Maar ja, om dat nu te doen tussen een stel mannen met een (te) hoog testosteron gehalte… dat zien de meeste dames niet zitten! Nu is er de unieke mogelijkheid om dit te doen samen met andere vrouwen met ballen…

Want, uniek in Nederland, geeft Dutch Race Driver Academy een racecursus speciaal en exclusief voor vrouwen alleen, dus WOMEN ONLY! En wel op 6 & 7 oktober a.s. De cursus is niet alleen bedoeld voor degenen die uiteindelijk het circuit op willen, maar ook onder meer om een betere behendigheid met een auto te krijgen, veiliger te rijden en te rijden onder alle verkeersomstandigheden. Met deze intensieve cursus kan jij binnen 24 uur jouw racelicentie halen, waarmee je eventueel mee kunt doen met officiele autoraces. Na deze cursus kan geen man, die geen cursus heeft gehad, nog zeggen dan mannen beter kunnen rijden! Word jij de eerste vrouwelijke F1 kampioen? ;)

Got the guts? Get the skills! Er zijn nog een aantal plekken vrij. Inschrijven kan via: http://www.dutchracedriver.nl/index.php/inschrijven en laat bij opmerkingen weten dat je via Glamourblog inschrijft. Wij zorgen dan dat je een leuk kadootje ontvangt als je je licentie hebt behaald!

Women Only

Lees ook:Prins Willem-Alexander gespot in Leeuwarden
Lees ook:Eddie Van Halen verkoopt twee klassieke auto’s
Lees ook:Naar Londen met Chris Tates!
Lees ook:Playboy komt met ‘vrouwennummer’
Lees ook:It’s time for Mii! met Rob Kamphues

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>