Nieuwe Opels voor Dirk Kuyt en zijn voetbalcollega’s

Lekker hoor, als je een beetje kunt voetballen, is het leven een stuk relaxter. Zo hoef je bijvoorbeeld geen auto te kopen, want die krijg je gewoon cadeau.

Zo hebben de spelers van Feyenoord gistermiddag hun nieuwe Opels voor dit seizoen in ontvangst genomen. Dirk Kuyt, Karim El Ahmadi, Joey Sleegers, Elvis Manu, Terence Kongolo, Anass Achahbar en Mitchell Te Vrede kregen op het voorplein van De Kuip de sleutel van hun nieuwe auto uit handen van supporters, die dit voorrecht hadden gekregen via een social media-actie.

Om de kans te krijgen een sleutel aan een Feyenoord selectiespeler te overhandigen, konden fans raden van welke speler de hand was te zien op een foto met een autosleutel erop. Het goede antwoord was: Karim El Ahmadi. Zeven inzenders van het goede antwoord werden geselecteerd om persoonlijk de sleutel aan een Feyenoord-speler te overhandigen.

Opel is sinds 1 juli 2013 hoofdsponsor van Feyenoord.

Lees ook:DJ Hardwell het gezicht van Opel ADAM
Lees ook:Win de CD Bloomingdale 2011
Lees ook:Victoria Koblenko geeft Pink Ribbon-Agila weg
Lees ook:Karim El Ahmadi is best geklede voetballer volgens Esquire
Lees ook:Kim Feenstra met Opel ADAM door ruit heen. Promotiestunt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>