Chris Brown koopt Rezvani Beast van bijna 2 ton

chrisb

Chris Brown heeft een nieuw speeltje. Volgens de betrouwbare entertainmentwebsite TMZ heeft hij een Rezvani Beast gekocht. Chris zou hier een bedrag van 200.000 dollar (bijna 183.000 euro) voor hebben betaald. Er is ook een foto van het racemonster op zijn Instagram te zien.

Een woordvoerder van het autobedrijf vertelt dat Chris het eerste model van de Rezvani Beast heeft genomen. Deze met de handgemaakte bakken kosten doorgaans ruim 165.000 dollar. Normaal worden ze binnen twaalf à veertien weken geleverd, maar omdat Chris de bloedmooie bolide zo graag wou hebben en er 35.000 dollar extra voor betaalde, werd de wagen al na twee weken geleverd. Baas boven baas he?!

Knipsel

Lees ook:Chris Zegers wordt papa!
Lees ook:De Olsen tweeling zet Penthouse (weer) te koop
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!
Lees ook:Inbraakgolf treft bekende miljonairs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>