Win gastenlijstplekken voor Beautiful Deluxe in Panama!

Zin in een gezellig en glamourous feestje dit weekend? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Beautiful Events presenteert Beautiful Deluxe op zaterdag 7 november 2009 in Panama, te Amsterdam. En wij geven voor deze classy party een aantal gastenlijstplekken weg!

Dacht je even bij te kunnen komen van het Amsterdam Dance Event? Mooi niet! Beautiful Deluxe, het concept waarbij we de dames vragen om alle classy and sexy outfits uit de kast te halen en ze vooral te showen op de dansvloer.

Voor Beautiful Deluxe hebben we de volgende dj’s uitgenodigd:
Main Area: Beautiful Deluxe
- Gregor Salto                        – Rehab
- Afrojack                        – Leroy Styles
-MC Gee

Studio: Olele Club Presents: Boom Brazil
- Paulo Cosac
- Favela Disco Club + Guest
- Nilzon


Voorverkoopkaartjes
De online voorverkoopkaartjes zijn slechts €10,00 (ex fee) en te verkrijgen via www.beautifulevents.nl
De fysieke kaartjes zijn verkrijgbaar via alle Primera en Free Record Shops in Nederlands.

Deurverkoop:
Naast alle voorverkoopkaartjes zullen er ook een aantal kaartjes beschikbaar zijn aan de deur, mits de deurverkoop op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je kaartjes in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Viparrangement:
Naast de reguliere kaarten zijn er ook exclusieve viparrangementen, om de avond in nog meer luxe mee te maken. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar [email protected]

WIN!
Om kans te maken op deze felbegeerde gastenlijstplekken stuur je een mailtje met je naam en emailadres naar [email protected]. Uit de inzendingen zullen wij 5 winnaars voor elk twee gastenlijstplekken loten. Mocht je naam op de lijst komen, dan krijg je vrijdagmiddag 6 november voor 17:00 bericht.

Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:Win kaarten voor 80′s & 90′s met Tim & Faab!
Lees ook:Christina Curry schittert op de catwalk in bikini (foto’s!)
Lees ook:Scarlett Johansson in Nederland?
Lees ook:The Bold & The Beautiful voortaan op RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>