Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!


Bij feest horen natuurlijk ‘Bubbels’, maar als je net als ons aan het werk bent, dan kan dat niet altijd met een glaasje alcohol. Op de redactie van Glamourblog.nl zijn we helemaal enthousiast van het apparaat van Soda-Club, waar we op Shoppen.blog.nl al eens over schreven. Om het feest van ons 1-jarig bestaan toch met een glaasje te vieren, geven we aan een van onze lezers een Soda-Club G100 apparaat weg met 2 limited edition wintersiropenter waarde van 80 euro!

In het pakket zit uiteraard ook een koolzuurgascilinder en 2 lege flessen, zodat je meteen je eigen ‘Bubbels’ kunt maken. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Geef het goede antwoord op deze vraag:

Welke vier Limited Edition wintersiropen zijn op dit moment verkrijgbaar?
(TIP: het goede antwoord vind je op www.sodaclub.nl)

Mail het goede antwoord voor 14 november 2009 naar [email protected] met als onderwerp: Sodaclub. Vermeldt in je mailtje tevens je adresgegevens. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht. Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we elke dag heel veel prijzen weg!

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Win een Bruno DVD en T-shirt!
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!
Lees ook:Win een Backless Bra van Maidenform!
Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>