Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)


Na wereldsterren als Madonna, David Beckham, Larry King en Britney Spears zelf, lopen nu ook hun kleine grut weg met Ed Hardy, want sinds kort zijn er van Christian Audigier’s Ed Hardy ook babyproducten verkrijgbaar. De stoere spulletjes zijn sinds oktober te koop in Nederland en deze week kan jij ze winnen op Glamourblog.nl!
Speentjes, slabbetjes, flesjes, bordjes en vele andere babyproducten worden dit najaar niet alleen veel vrolijker maar ook veel hipper door de mooie, kleurrijke en trendy prints van Ed Hardy. Het Nederlandse bedrijf Xplorys brengt van het onder celebrities zo geliefde merk, een babyproducten-lijn op de markt. Geen saaie roze en blauwe speentjes meer, maar hippe, leuke en vooral stoere producten voor babies van nu.

Vanaf 1 november zijn de volgende babyproducten met Ed Hardy look & feel verkrijgbaar:
Spenen – consumentenadviesprijs € 7,95
Speenclips – consumentenadviesprijs € 6,95
Flessen (BPA-vrij!) – consumentenadviesprijs € 8,95
Slabbetjes (100% katoen) – consumentenadviesprijs € 9,95

Naast bovenstaande items worden begin 2010 een serie eet- en drinksetjes, bestek, luiers en luierdoekjes verwacht. De Ed Hardy babyproducten van Xplorys zijn te koop bij de betere babyspeciaalzaken en kadowinkels. Voor meer info kijk op www.edhardy-babyproducts.com

WIN!
Wij mogen deze week maar liefst drie pakketten weggeven met Ed Hardy babyproducten. Wil jij kans maken op een van deze pakketten? Stuur voor 14 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Ed Hardy. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze pakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht. Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg!

Lees ook:Win een ProSet pakket voor de ultieme partylook!
Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set
Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Win een Ed Hardy zonnebril t.w.v. 265 euro!
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>