Win ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau


Benjamins Boom is de opvolger van Patty Harpenaus internationale succes The Life Codes. In Nederland zijn sinds november 2008 al ruim twaalfduizend exemplaren van het boek verkocht. Dit najaar verschijnen vertalingen in Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. In 2010 volgen onder meer Australië, Canada, China, Engeland, Japan, Spanje, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zuid Amerika. The Life Codes onthult de zeven codes van het leven. Doel is de lezer de code van zijn eigen bestaan te laten kraken. Benjamins Boom onthult de codes van de hemel. Wat is leven, wat is dood en waarom maakt elke mens een levensreis? Wij geven deze week enkele exemplaren van The Life Codes weg!

Benjamins Boom is een spirituele roman over de zoon van een alchemistische rabbijn. Benjamin droomt er van de ingang naar de hemel te vinden. Hij ontdekt dat de aarde en de hemel met elkaar verbonden zijn door sterrenpoorten. Tijdens zijn reis naar de hoogste hemeldeur in India, sterft hij. Benjamins moeder leest zijn dagboeken en gaat naar hem op zoek. Ze wil weten waarom hij de hemelpoorten zocht, wat het zijn en waar ze liggen. Tijdens haar zoektocht vindt ze een verloren manuscript, het testament van Adam, geschreven door de engel Raziel. Ze reist door de boom van het leven. Via de wortels en stam bereikt ze de hoogste kroon. Daar ontmoet ze Benjamin die haar zijn geschiedenis vertelt en het engelenpad, de weg naar de hemel, onthult.

Benjamins Boom (139 blz, ISBN 978 90 259 6043 8) heeft een adviesprijs van 12,90 euro en is te koop in boekwinkels en warenhuizen. Zie www.harpenau.com voor meer info.

Wil jij kans maken op een exemplaar van The Life Codes? Stuur dan voor 18 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Harpenau. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze boeken. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Boom Chicago’s Upgrade or Die (WIN!)
Lees ook:Win een Bruno DVD en T-shirt!
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set
Lees ook:Win een Backless Bra van Maidenform!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau

  1. Tessa

    Thanks voor het boek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>