Win Eddie Izzard DVD’s!

Misschien heb je pas geleden zijn show Dress to Kill bij Veronica gezien of was je zelfs een van de gelukkigen die half november in de HMH zijn show Stripped hebben gezien. Hoe dan ook, van Eddie Izzard kan je geen genoeg krijgen als je hem eenmaal gezien hebt. En daarom geven wij deze week een aantal DVD’s weg van deze twee geweldige shows!

Eddie Izzard is een van de grootste komieken ter wereld en volgens John Cleese “the funniest man of England”. Hij speelde tevens rollen in Valkyrie, Oceans Twelve en The Avengers. Onlangs was hij nog in Amsterdam te zien en op TV. Winnaar van 2 Emmy’s.

EDDIE IZZARD – STRIPPED LIVE
Zijn meest recente show waarmee hij internationaal optreedt, zoals in november nog twee avonden in de Heineken Music Hall te Amsterdam. In deze veel geprezen spektakelshow is hij weer bijzonder op dreef. Hij heeft het unieke talent om ideeën en situaties om te zetten in de meest bizarre, absurde en surrealistische, komische verhaallijnen.

Anderhalf uur pure humor en voor degenen die moeite hebben met Engels, de DVD is ook nog in het Nederlands ondertiteld!

EDDIE IZZARD – DRESS TO KILL

In deze met twee Emmy’s bekroonde show observeert Eddie Izzard alles van de geschiedenis van de Westerse cultuur tot sex. Zeer komisch, messcherp en met de van hem bekende bliksemsnelle associaties. En wat ziet hij er goed uit in een jurk… Onlangs is een gedeelte van deze show met veel succes door Veronica op TV uitgezonden. Zie nu de hele show op DVD! 114 minuten lang Eddie en uiteraard is ook deze DVD in het Nederlands ondertiteld.

Beide DVD’s zijn nu verkrijgbaar in de winkel, maar wij geven deze week ook een aantal exemplaren weg! Om kans te maken op deze DVD’s geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Eddie Izzard liep eerder dit jaar heel Engeland door. Hoeveel marathons liep hij en in hoeveel dagen?

Mail het goede antwoord voor 9 december 2009 naar [email protected] met als onderwerp: izzard. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze dvd’s. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Eddie Izzard komt naar Nederland!
Lees ook:Eddie Izzard keert terug naar Oerol! (zie video)
Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Eddie Van Halen verkoopt twee klassieke auto’s
Lees ook:Ook Dalai Lama twittert er op los!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win Eddie Izzard DVD’s!

  1. Saskia

    Super leuk kerstcadeautje! Ik heb zijn show in de HMH helaas gemist, maar ik ben echt dol op Eddie Izzard.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>