Win een hip horloge of stoere armband!


Eindelijk: de allereerste online juwelenwinkel voor mannen is een feit. Amanzio heet hij, en hij werd opgericht door online winkel Amanto.be. Amanzio is gericht op de actieve, modebewuste man en zal onder meer kettingen, ringen en armbanden verkopen. Dieter Troubleyn, acteur, zanger en radio DJ, is het officiële gezicht van de winkel. Om dit heuglijke feit te vieren mogen wij deze week een aantal schitterende sieraden weggeven: een mooi en hip Miss Sixty horloge voor de dames en een schitterend en stoere armband van Visetti voor de heren!

Wat je ook voor sieraden zoekt, bij Amanzio en Amanto zul je altijd slagen. Zij hebben een uitgebreid assortiment sieraden voor alle gelegenheden van horloges tot ringen, van armbanden tot manchetknopen voor dames en heren en voor groot en klein. Namens deze geweldige webshops mogen we twee prachtige prijzen weggeven, namelijk:


Een roestvij staal kabel armband voor mannen van Visetti Jewels
ter waarde van 179 euro.
Deze armband is 21 cm lang en past om de gemiddelde pols van een man. de armband is 1 cm breed en komt uiteraard in een mooi Visetti geschenkdoosje.

Ook voor de dames hebben we een schitterend prijs, namelijk:

Een hip Miss Sixty horloge ter waarde van 89 euro.
Damesuurwerk van edelstaal met wit lak en paarse wijzerplaat met steentjes. Het horloge is verstelbaar en past iedereen. Wordt geleverd in een horlogedoosje van Miss Sixty, met cadeauzakje.

Wil jij kans maken op een van deze geweldige sieraden die wij namens Amanto en Amanzio mogen weggeven? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Noem drie merken herenringen die Amanzio.be verkoopt via de website. Het goede antwoord vind je uiteraard op de website van Amanzio.

Mail het goede antwoord voor 12 december 2009 naar [email protected] met als onderwerp: Amanzio. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden en of je voorkeur uitgaat naar het horloge of de armband. Onder de inzendingen verloten we deze sieraden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win een stijlvol pakket van Ydence!
Lees ook:Win Ushi & Dushi op dubbel-DVD!
Lees ook:Miss Nederland gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>