Win Sex and the City 2 op DVD!

De glamourgirls uit Sex and the City zijn vanaf 10 november op DVD en Blu-Ray te bewonderen. Ditmaal in hun tweede film, Sex and the City 2. Wij geven deze week enkele exemplaren van deze DVD weg!

Wat gebeurt er na het ‘ja-woord’?
Het leven van de meiden loopt op rolletjes, maar het zou niet ‘Sex and the City’ zijn als er niet een paar verrassingen op de loer lagen… Deze keer in de vorm van een glamoureus, zonovergoten avontuur dat hen uit New York voert naar een van de meest luxe, exotische en levendige locaties, waar het feest altijd doorgaat en achter elke hoek een mysterie schuilt.

Het is een ontsnapping die precies op het juiste moment komt voor de vier vriendinnen, die zichzelf zien belanden – en zich verzetten tegen – de traditionele rollen van het huwelijk, het moederschap en nog veel meer. Zie de trailer hieronder…

WIN!
Om kans te maken op een Sex and the City 2 DVD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke acteur speelt in ‘Sex and the City 2’ de rol van Mr. Big?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. SATC2. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 15 november 2010.

Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon

Geen reacties // Reageer