Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon


Mirjam de Wit is nog maar 19 jaar. Toch heeft ze al 5 jaar een eigen webshop. La Moon Jewelry is inmiddels een gevestigde naam. Alle sieraden maakt Mirjam zelf met de hand. Hierdoor heb je altijd een uniek sieraad in handen. Wij geven deze week een leuke ‘wrap armband’ van La Moon weg!

Deze wrap armband is gemaakt van écht (zwart) leer. Het leer is op een speciale manier geknoopt waardoor het lijkt op prikkeldraad. Je kunt de wrap om je pols wikkelen als stoere armband, om je nek dragen als ketting of dragen als hoofdband. Meer informatie over La Moon, Mirjam en haar mooie webshop vind je op www.lamoon.nl

Wil jij kans maken op deze armband? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke ontwerpster droeg tijdens de opening van haar winkel in Amsterdam een ring van La Moon?
(TIP: het antwoord vind je op de website www.lamoon.nl)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. La Moon.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen wordt de armband verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 23 februari 2011.

Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win een zonnebril van Zonnebrillen.net
Lees ook:Win een hip horloge of stoere armband!
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!

Geen reacties // Reageer