Win een leuk Gnomeo & Juliet pakket!

Nog op zoek naar een leuke film voor de voorjaarsvakantie? Zoek niet verder! Ga naar de hilarische animatiefilm Gnomeo & Juliet. Leuk voor jong én oud. Om alvast in de stemming te komen, geven wij deze week een aantal Gnomeo & Juliet pakketten weg met daarin leuke merchandise van de film…

Het beste liefdesverhaal ooit vertelt… bevat… tuinkabouters? Gnomeo en Juliet brengt een frisse en grappige nieuwe kijk op het alom bekende liefdesverhaal van Shakespeare, Romeo en Juliet. De film is geregisseerd door Kelly Asbury (Shrek 2) en de muziek is geschreven door Sir Elton John.

De originele stemmencast bestaat onder andere uit James McAvoy en Emily Blunt. Net als in het bekende liefdesverhaal hebben Gnomeo en Juliet vele obstakels te overwinnen. Maar gaat het wel lukken om het eeuwige geluk te vinden wanneer roze plastic flamingo’s, ruziënde buren en grasmaaierraces in de weg staan? Nu te zien in de Nederlandse bioscopen!

WIN!
Wil jij kans maken op een leuk Gnomeo & Juliet pakket met hierin o.a. een mok, sleutelhanger en pen? Bekijk dan onderstaande trailer en geef het antwoord op de volgende vraag:

Welk dier moet liegen voor Juliet?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Gnomeo.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de pakketten verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 28 februari 2011.

Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>