Win de CD Bloomingdale 2011

We hebben goed nieuws voor alle Bloomingdale Aan Zee fans; het wordt namelijk een mooie en lange zomer. Het andere goede nieuws is dat de Bloomingdale 2011 cd a.s. vrijdag (1 juli) in de winkels zal liggen, dus zet die datum alvast in je agenda. En nog leuker… je kunt hem deze week winnen op Glamourblog.nl!

Dit jaar is voor de invulling van de tracklist nog meer gekozen voor de pure Bloomingdale ervaring en is de hippe strandtent gegaan naar de basis van deze compilatie. CD1 staat voor een Bloomingdale Beach dag, heerlijke zomerse housebeats, dansen mag, maar hoeft niet. CD2 staat voor een typische Bloomingdale zondagavond in de vertrouwde handen van Ricky Rivaro, dus dansen verplicht.

De Bloomingdale 2011 dubbelcd, verpakt in een schitterende digipack,  is vanaf 1 juli overal verkrijgbaar en om met zoveel mogelijk mensen de release van deze CD te vieren, zal Bloomingdale op 3 juli een releaseparty organiseren met natuurlijke een hele “dikke” DJ line-up. Wil je dit niet missen check dan voor meer info www.bloomingdaleaanzee.com.

WIN!
Wil jij kans maken op deze heerlijke zomerse CD? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Sinds wanneer bestaat Bloomingdale Aan Zee?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Bloomingdale 2011.  Onder de goede inzendingen worden deze verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 6 juli 2011.

Lees ook:Win de CD Bloomingdale 2012!
Lees ook:Win de DVD Morning Glory!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>