Win de DVD Morning Glory!

Paramount Home Entertainment brengt 24 augustus de komedie MORNING GLORY uit op Blu-ray en DVD. De sensationele sterrencast, bestaande uit Rachel McAdams (The Notebook), Harrison Ford (Indiana Jones franchise) en Diane Keaton (Something’s Gotta Give), maakt je dag helemaal goed met deze heerlijke komedie over de Amerikaanse ochtend TV-shows. Wij geven deze week een aantal exemplaren van de DVD weg!

Beginnend televisieproducer Becky Fuller (McAdams) krijgt de haast onmogelijke taak om het slecht scorende ochtendprogramma ‘Day Break’ van de ondergang te redden. Haar probleemoplossend vermogen en humor worden behoorlijk getest als ze leert om te gaan met de neurotische en onvoorspelbare presentatoren (Ford & Keaton), die elkaars bloed wel kunnen drinken. Hoewel ze haar handen vol heeft aan haar nieuwe baan, staat ook het privéleven van Becky op zijn kop, wanneer ze verliefd wordt op collega producent Patrick Wilson (The A-Team).

WIN!
Wil jij kans maken op deze DVD? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke britse band bracht ooit een CD uit met de titel (What’s the Story) Morning Glory?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Morning Glory.  Onder de goede inzendingen worden deze verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 29 augustus 2011.

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon

Geen reacties // Reageer