Win een Gooische Vrouwen DVD-pakket!

De film die het afgelopen jaar alle records brak is natuurlijk GOOISCHE VROUWEN van Will Koopman. Een hilarische komedie over het wel en wee van de vier vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Al op de dag van de release bereikte GOOISCHE VROUWEN de status van Gouden Film. Inmiddels trok de film zóveel bioscoopbezoekers dat hij de vierde plaats heeft bereikt in de Nederlandse Box Office Hitlijst aller tijden. De film is inmiddels door 1.871.800 mensen bekeken. Vanaf 21 september is de film verkrijgbaar op 2-DISC DVD en BLU-RAY DISC. Win deze week op Glamourblog een Gooische Vrouwen DVD-pakket!

In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.
De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

WIN!
Op Glamourblog.nl maak je deze week kans op de DVD Gooische Vrouwen én de DVD Box met alle seizoenen van de Gooische Vrouwen. Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke Gooische Vrouw uit de serie is niet te zien in de Gooische Vrouwen film?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Gooische Vrouwen.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen wordt het DVD-pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 24 september 2011.

Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Gooische Vrouwen breekt records
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Win een stijlvol pakket van Ydence!
Lees ook:Win een Marilyn Monroe pakket!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een Gooische Vrouwen DVD-pakket!

  1. Gerdien Demkes

    Willemijn Lodewijkx (Annet Malherbe)

      /   Reply  / 
  2. andreoli

    Willemijn Lodewijkx (Annet Malherbe)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>