Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!

De heerlijke feelgood movie Monte Carlo is vanaf 23 november verkrijgbaar op DVD.  Geniet van meeslepend amusement en romantiek met een stralende Selena Gomez in de hoofdrol! Om de release van deze DVD te vieren geven wij deze week een aantal leuke glamourpakketten weg met daarin niet alleen de DVD, maar ook een nagelvijlsetje en een 5 ml sample van Mon Jasmin Noir, de nieuwste geur van Bvlgari.

De drie meiden Grace, Emma en Meg besluiten om een droomreis te gaan maken naar Parijs. Grace wordt hier echter per ongeluk aangezien voor een verwende Britse ‘socialite’. Voordat het drietal de kans krijgt om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een avontuur van paparazzi, haute couture kleding en een vakantie in Monte Carlo die ze nooit meer zullen vergeten…

 

WIN!
Om kans te maken op dit heerlijke feelgood pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

In welke serie waren twee dames die in de film Monte Carlo spelen al eerder samen te bewonderen?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Monte Carlo. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de pakketten verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 28 november 2011.

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!
Lees ook:Win de CD Bloomingdale 2011
Lees ook:Win de DVD Morning Glory!
Lees ook:Win een Marilyn Monroe pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>