Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!

Sinds vorige week is Ice Age A Christmas Special te koop op DVD. Op 21 december wordt de film op televisie uitgezonden bij RTL. Om de kerst alvast te vieren, geven wij deze week een special Ice Age pakket weg!

De favoriete ijshelden zijn terug met een gloednieuw vakantieavontuur voor het hele gezin!
Wanneer Sid per ongeluk het erfstuk van Manny vernield en de Kerstman hem op zijn lijst met stoute deugnieten zet, begint hij aan een hilarische zoektocht naar de Noordpool om het goed te maken… althans, hij maakt alles alleen maar erger. Manny moet nu samen met zijn prehistorische vrienden de krachten bundelen om Kerstmis te redden!
Wij geven deze week een pakket weg met daarin:

- Christmas Special
- geweldige Ice Age 3D boek
- lunchbox
- etui met pennen

Wil jij kans maken op dit leuke pakket? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de Sabeltandtijger in Ice Age?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. Ice Age. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen wordt het pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 22 december 2011.

Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>