Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’

Vandaag donderdag 22 december, op de dag dat het Wereldkerstcircus weer van start gaat,  brengen Koninklijk Theater Carré en uitgeverij B for Books Circus in Carré uit. Een boek met prachtige circusfoto’s van tien jaar circus in Carré. Wij geven deze week een aantal exemplaren van dit boek weg!

Sinds 2002 is Danny van Kolck werkzaam als ICT-medewerker in Carré. Hij kreeg in Carré de gelegenheid om voorstellingsfoto’s te maken en al snel bleken die van uitstekende kwaliteit. Actiefotografie is één van de meest gecompliceerde vormen van fotografie. Koninklijk Theater Carré fotograaf Danny van Kolck heeft de afgelopen tien jaar bijzondere circusmomenten prachtig weten vast te leggen. De opbrengst van het boek gaat naar het Oscar Carré Fonds en in het bijzonder aan de daarbij horende charity- en educatieve projecten. Het resultaat is een boek met realistische, verbluffende en ontroerende beelden.

De adviesprijs van dit fotoboek (196 pagina’s, ISBN 9789 0851 62322) is €18,95. Bezoekers van Carré betalen €14,95.

WIN!
Wij geven deze week een aantal exemplaren van dit schitterende boek weg. Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar werd Circus Carré geopend en door wie?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. Carré. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de boeken verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 29 december 2011.

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>