Win de DVD/CD ‘Bring Me Home – Live 2011′ van Sade

Vorig jaar ging de groep Sade, vernoemd naar de charismatische lead-zangeres Sade Adu, voor het eerst in meer dan tien jaar weer op een wereldwijde tournee. Dit voor een reeks concerten die door critici werd geprezen als één van de beste concerten van het jaar. Op 11 juni verschijnt  de live-registratie van deze tour ‘Bring me Home – Live 2011’ op DVD/CD  en blu-ray.  Tevens bevat deze ondermeer  een  documentaire geregisseerd door de bekende videoclipregisseur Sophie Muller. Wij geven deze week enkele exemplaren weg!

Sade  gaf verleden jaar ook een show in Nederland. Op 23 mei 2011 speelde Sade in een uitverkocht Ahoy Rotterdam.  Het was hun eerste Nederlandse show in zeventien jaar.

De kern van de band wordt gevormd door de soulzangeres en singer-songwriter Sade Adu.  Met hun tijdloze eigen sound weet Sade vanaf hun debuutalbum  ‘Diamond Life’ uit 1984 hit na hit te scoren.  Na een relatieve stilte van bijna tien jaar doken ze in 2010 de studio weer in voor een nieuw studioalbum.  Dit album, ‘Soldier of Love’, behaalde de nummer 1 positie in de albumlijsten in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en Japan. De band verkocht tot nu toe wereldwijd meer dan 57 miljoen albums en is daarmee nog steeds één van de beste verkopende artiesten uit Groot-Brittannië. Zie een preview van deze DVD hieronder.

WIN!
Wil jij kans maken op deze DVD/CD? Geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke single van Sade behaalde de hoogste notering in de Nederlandse Top 40 in 1984?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Sade. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s/CD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 11 juni 2012.

 

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win een leuk Gnomeo & Juliet pakket!
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>