Win de CD Bloomingdale 2012!

Kijk even naar buiten en je ziet dat de zomer is begonnen, dit betekent tijd voor Bloomingdale. Het andere goede nieuws is dat de Bloomingdale 2012 cd vanaf 6 juli in de winkels zal liggen. Nog leuker nieuws is dat we deze week een aantal exemplaren weg mogen geven!

Bloomingdale heeft voor dit jaar gekozen voor een DJ tandem bestaande uit Ricky Rivaro en aanstormend talent Franky Rizardo. Franky is al een bekende naam in de internationale dance scene. Ieder weekend staat hij wel ergens ter wereld achter de “draaitafels”, dus duidelijk iemand om in de gaten te houden. Als DJ en producer heeft hij z’n sporen al verdient met releases op o.a. Defected, samenwerkingen met bijvoorbeeld Fedde LeGrand en Hardwell en de steun van internationale namen als Steve Angello en Sebastian Ingrosso. Wij zijn dus heel trots dat Franky samen met Ricky de Bloomingdale 2012 CD gaat samenstellen en mixen.

Voor de invulling van de tracklist is nog meer gekozen voor de pure Bloomingdale ervaring:

CD1 staat voor een Bloomingdale Beach dag, heerlijke zomerse housebeats en mooie warme vocals, dansen mag maar hoeft niet.CD2 staat voor een typische Bloomingdale zondagavond clubavond nu voor het eerst in handen van Franky Rizardo, dus dansen verplicht.

De Bloomingdale 2012 dubbelcd, verpakt in een schitterende digipack,  is vanaf 6 juli overal verkrijgbaar en om dit met zoveel mogelijk mensen te vieren, zal Bloomingdale op 8 juli een release party organiseren met natuurlijke een hele “dikke” DJ line-up. Wil je dit niet missen check dan voor meer info www.bloomingdaleaanzee.com of www.facebook.com/bloomingdalebeach

WIN!
Om kans te maken op deze DVD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat is de echte naam van Ricky Rivaro?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Bloomingdale 2012. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 10 juli 2012.

Lees ook:Win de CD Bloomingdale 2011
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win de DVD Morning Glory!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>